Q

Support

 

All Office er blevet en del af Comby A/S, som varetager supporten.

Gå til Combys supportside →

 

Q

It & Kommunikation

 

All Office er blevet en del af Comby A/S, som har overtaget driften af IT-afdelingen.

Gå til Combys hjemmeside →

 

PRIVATLIVS- OG Datapolitik

Kommunikationserklæringen

Dine personlige data indsamles, bearbejdes, overføres og anvendes af All Office, til markedsføring,
markedsundersøgelser og sporing af salgsdata.

Til disse formål vil dine data blive behandlet inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). Alle
trin vil blive truffet ift. nødvendigheden i at sikre, at dine data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med
gældende lovgivning.

 

1. TYPER AF DATA, DER BLIVER BEHANDLET/LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

All Office ønsker at beskytte dine personoplysninger. Via dette websted indsamler All Office flere forskellige
personoplysninger. Dette inkluderer:

• Oplysninger du forsyner os med, når du registrerer dig, bruger vores websted eller anmoder om en service.
Dette inkluderer for eksempel navn, adresse og e-mailadresse samt billedfiler, du som bruger har uploadet.

• Oplysninger indsamlet via cookies.

Dette website kan også indeholde links til andre All Office websteder eller til websteder drevet af All Office
samarbejdspartnere, andre associerede virksomheder eller sociale medier. Når du klikker på sådant et link til andre All
Office- eller tredjeparters websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egen politik til
beskyttelse af personoplysninger. Når du bruger sådanne websteder, anbefaler vi, at du læser deres politik om
beskyttelse af personoplysninger.

Dette websted kan også indeholde iFrames med indhold fra andre All Office websteder eller websteder tilhørende en
tredjepart. All Office er ikke ansvarlig for indhold fra tredjeparter i sådanne iFrames. Ansvaret for de oplysninger, der
præsenteres i iFrames, påhviler udelukkende ejerne af de pågældende sider. All Office har ingen kontrol med og bærer
intet ansvar for indholdet fra sådanne uafhængige websteder og leverer udelukkende dette eksterne indhold for at
gøre det enklere for de besøgende. Som følge heraf, kan du, når du besøger en side med et sådant indhold, blive
præsenteret for cookies fra disse tredjeparts-websteder. All Office har ingen kontrol med distributionen af disse
cookies. Du bedes tjekke den pågældende tredjemands databeskyttelsespolitik for yderligere oplysninger.

 

2. INDSAMLING OG BRUG AF PERSONLIGE- OG IKKE-PERSONLIGE OPLYSNINGER

Hvis du forsyner All Office med personoplysninger, vil vi lagre disse oplysninger om dig og bruge dem til at svare på din
forespørgsel, til markedsførings- og markedsundersøgelses formål, til kundeservice, til analyse af salgs data og til at
kontakte dig i henhold til dine kontaktpræferencer. Hvis nødvendigt, vil vi, med din accept, anmode dig om at deltage i
undersøgelser, som vi bruger til All Office-relaterede marketing-, markeds og meningsundersøgelses formål.
Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine persondata, kan vi ikke garantere sikkerheden af de oplysninger, du har
forsynet os med via vores websted.

Vi sælger eller deler ikke dine personlige oplysninger med andre virksomheder uden forudgående notifikation eller,
hvis nødvendigt, uden dit samtykke.

Vi kontakter dig kun elektronisk, hvis du udtrykkeligt har givet accept til dette.

For at optimere dette websted med hensyn til systemydelse, brugbarhed og formidling af nyttige oplysninger om vores
produkter og serviceydelser, indsamler og gemmer vi automatisk oplysninger i logfiler på din computer. Disse
oplysninger omfatter din IP-adresse (Internet Protocol), browsertype, sprogindstilling, styresystem, internetudbyder
(ISP) samt dato/registreringstidspunkt. Dette er statistiskdata om browserbrug samt information om vores brugeres
internetforbrug.

Disse oplysninger bruger vi til en effektiv administration af webstedet, til at lære mere om vores brugeres adfærd på
webstedet og til at analysere tendenser og indsamle demografiske data om vores brugere som helhed. De indsamlede
oplysninger kan bruges til vores markedsførings- og reklameydelser samt kommunikation (f.eks. optimering og
forbedring af brugerens oplevelse ved at give mere attraktive tilbud og serviceydelser).

Hvis vi bruger oplysninger, der ikke er personlige sammen med personoplysninger, bliver disse oplysninger behandlet
som personoplysninger i den periode, de bruges i kombination.

 

3. BRUG AF COOKIES

Dette websted, e-mails, online-serviceydelser, reklamer og interaktive applikationer kan anvende “cookies” for at
forbedre vores service.

Hvad er en “cookie”?
En “cookie” er en lille fil, typisk med bogstaver og tal, som vi via vores web-server sender til din browsers cookie-fil på
din PCs harddisk. Det primære formål med en cookie er at gøre det muligt for vores web-server at præsentere brugeren
for specialtilpassede websider, der gør oplevelsen i forbindelse med besøget på All Offices hjemmeside mere personlig,
og som bedre lever op til brugerens individuelle behov.

Visse cookies er vigtige for funktionaliteten af dette websted og aktiveres automatisk, når brugeren besøger webstedet.
Visse cookies gør det muligt for os at levere en service og funktionaliteter, der passer bedst muligt til den enkelte
brugers behov og skræddersy en service, der sikrer hurtig og nem adgang og brug af webstedet.

Hvilke typer cookies kan bruges på dette websted?

All Office kan bruge tre typer af cookies på dette websted.

De tre typer cookies kan kategoriseres på følgende måde:

• Nødvendige cookies
• Performance-cookies
• Persistent Cookies

 

4. LinkedIn

Privacy Policy:
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy 

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Browser Information, Cookie Data, Hardware/Software Type, Internet Service Provider,
Interaction Data, Page Views, Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name, Address, Phone Number, Email Address, Login)

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties.

Data Retention:
As long as necessary to fulfill a business need or as required by law.

 

5. Sleeknote

Privacy Policy:
https://sleeknote.com/privacy-policy

Data Collected:
Anonymous (Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Page Views )
Pseudonymous (IP Address (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address)

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties.,
Anonymous data is shared with 3rd parties.

 

6. Google Tag Manager & Google Analytics

Privacy Policy:
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data,
Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Search History, Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, Login, EU- IP Address, EU- Unique Device ID )

Data Sharing:
Aggregate data is shared with 3rd parties., Anonymous data is shared with 3rd parties., PII data is shared with 3rd
parties., Sensitive data is shared with 3rd parties.

 

7. Facebook

Privacy Policy:
https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Data Collected:
Anonymous (Ad Views, Analytics, Browser Information, Cookie Data , Date/Time, Demographic Data,
Hardware/Software Type, Internet Service Provider, Interaction Data , Page Views , Serving Domains)
Pseudonymous (IP Address (EU PII), Location Based Data, Device ID (EU PII))
PII (Name , Address, Phone Number, Email Address, PII Collected via 3rd Parties, Login, EU- IP Address, EU- Unique
Device ID )
Sensitive (Financial Information)

Data Sharing:
Data is shared with 3rd parties (specifics undisclosed).

 

8. WEB-BEACONS OG PIXELS

Denne hjemmeside kan indeholde web-beacons (også kaldet: “pixel tags”). En web-beacon er et ofte transparent
grafisk billede, normalt ikke større end 1 pixel x 1 pixel, som placeres på en hjemmeside eller i en e-mail, og som
benyttes til at overvåge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet eller sender e-mailen. Web-beacons
anvendes af tredjemandsteknologi til at overvåge brugernes aktivitet på vores websted. De gør det muligt at spore,
hvilken computer der tilgik et bestemt websted hvornår og hvorfra (land/by).

 

9. SPORING OG ANALYSE

Som analysesoftware benytter All Office bl.a. “Google Analytics”, der er produceret af Google, med henblik på at
optimere vores markedsføringstiltag permanent. Dette gør det muligt for All Office at spore online-adfærd, hvad angår
tid, geografisk oprindelse og brug af hjemmesiden. All Office udveksler ikke oplysningerne med andre parter til deres
separate brug.

 

10. RE-TARGETING

Ved at bruge re-targeting cookies kan vi skræddersy tilbud til vores brugere. Re-targeting cookies lagres på Internetbrugerens computer eller enhed under browser-sessionerne. Disse gør det muligt at markedsføre All Office produkter på vores samarbejdspartneres websteder samt på sociale medier for brugere, der har vist interesse for All Office
services.

Indrykningen af disse markedsføringsaktiviteter er fuldstændigt anonymt baseret på en cookie-teknologi. Ingen
personlige oplysninger (såsom IP-adresse eller lignende) bliver lagret, ligesom at brugerprofiler ikke bliver kombineret
med dine personlige data. Derudover vil ingen bruger-relaterede oplysninger blive kommunikeret til nogen partner
eller socialt medie. Markedsføringen er også komplet anonymt.

Du har til hver en tid mulighed for at deaktivere re-targeting cookies ved at klikke på følgende
link: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform.

 

11. AKTIVERING OG DEAKTIVERING AF COOKIES OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

I “Hjælp ”-menuen i din internetbrowsers værktøjslinje kan du få hjælp til:

• Hvordan du undgår accept af nye cookie i din browser;
• Hvordan du kan indstille browseren til at notificere dig, når du modtager en ny cookie;
• Hvordan du deaktiverer cookies;
• Hvordan du sletter cookies fra din browser.

Du kan finde meget mere information om cookies og sletning af disse online. Se her: http://www.allaboutcookies.org.

 

12. RET TIL AT FÅ ADGANG TIL PERSONOPLYSNINGER, FORETAGE ÆNDRINGER, BLOKERE OG SLETTE

Du kan til enhver tid få adgang til at se de personlige oplysninger, der er lagret om dig, dataens oprindelse, modtagerne
af disse data, formålet med lagringen, samt de personer og enheder vi regelmæssigt overfører dine data til. Derudover
har du ret til at opdatere, rette, blokere eller slette dine data i henhold til gældende lovgivning.

Hvis du har afgivet personoplysninger til os og vil vide hvilke af dine personoplysninger, der er lagret hos os, eller hvis
du vil have information om brugen af din data, muligheder for at rette/blokere/sletning af dine data, kan du finde vores
kontakt oplysninger her.

 

13. INDSIGELSESRET

Du har til enhver tid ret til med fremadrettet virkning at rejse indsigelse mod, at All Office indsamler og anvender dine
personoplysninger til reklameformål, markedsundersøgelser og meningsmålinger.

 

14. DINE RETTIGHEDER

Som registreret har du…

• Ret til indsigt
• Ret til berigtigelse
• Ret til sletning
• Ret til indsigelse
• Ret til begrænsning
• Ret til dataportabilitet
• Ret til at tilbagetrække samtykke
• Ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden

Baseret på persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) eller f), eller hvor personoplysningerne behandles til
direkte markedsføringsformål i overensstemmelse med gældende lov.

For god ordens skyld gøres der opmærksom på, at dine ovennævnte rettigheder er begrænset ved lov og eventuelt kun
skal efterkommes af os under særlige omstændigheder.

Sådan udøver du dine rettigheder

Ret til indsigt:

Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til indsigt i forbindelse med de personoplysninger, der er afgivet i
forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:
Den registrerede kan skrive en mail til info@alloffice.dk, som efterfølgende behandles af administrator. Den
registrerede modtager efterfølgende en bekræftelse med de oplysninger, der er registreret i forbindelse med denne
samtykkeerklæring, samt formål hvortil de er indsamlet.

Ret til berigtigelse:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til berigtigelse i forbindelse med de personoplysninger, der er afgivet i
forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:
Den registrerede kan sende en mail til info@alloffice.dk og rette de oplysninger, som virksomheden har registreret i
forbindelse med denne samtykkeerklæring, samt formål, hvortil de er indsamlet.

Ret til sletning:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til sletning for de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med
denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:
Den registrerede kan skrive en mail til info@alloffice.dk hvori det fremgår, hvilke oplysninger der ønskes slettet.
Den dataansvarlige vurderer ved modtagelse af den registreredes anmodning om sletning, om der findes undtagelser
for sletning. I tilfælde af, at den dataansvarlige finder undtagelser for sletning, oplyser den dataansvarlige uden unødig
forsinkelse begrundelse og hjemmel for undtagelser. Hvis ikke der findes undtagelser, sletter den dataansvarlige den
registreredes personoplysninger, der er afgivet i forbindelse med denne samtykkeerklæring, og meddeler den
registrerede om dette.

Ret til indsigelse:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til indsigelse mod behandling for de personoplysninger, der er afgivet i
forbindelse med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:
Den registrerede kan skrive en mail til info@alloffice.dk, hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at udøve sin ret til
indsigelse. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger ikke bliver behandlet til det formål, hvortil de er
indsamlet, så længe der er en ikke-afsluttet indsigelse mod behandling.

Ret til begrænsning:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til at anmode om begrænsning af behandling af dine data.
Den registrerede kan sende en mail til info@alloffice.dk hvori det fremgår hvilken begrænsning og hvilken behandling
det drejer sig om, anmodningen bliver efterfølgende behandlet af dataansvarlige.

Hvis din anmodning om begrænsning af behandling er berettiget, sørger vi for at begrænse behandlingen af dine
persondata. Du modtager efterfølgende en bekræftelse med oplysninger om, hvilke handlinger der er udført, samt en
vurdering.

Ret til dataportabilitet:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til dataportabilitet for de personoplysninger, der er afgivet i forbindelse
med denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre som følger:
Den registrerede kan skrive en mail til info@alloffice.dk hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at udøve sin ret til
dataportabilitet. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger leveres til den registrerede i et almindeligt og
maskinlæsbart format.

Ret til tilbagetrækning af samtykke:
Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til at tilbagetrække denne samtykkeerklæring, skal den registrerede gøre
som følger:

Den registrerede kan skrive en mail til info@alloffice.dk hvori det fremgår, at den registrerede ønsker at trække sit
samtykke tilbage, samt til hvilket formål samtykket er givet. Dataansvarlige sikrer herefter, at personoplysninger ikke
bliver behandlet til det formål, hvortil de er indsamlet. Hvis der ikke findes undtagelser eller lovmæssige forpligtelser
for sletning, vil dataansvarlige sikre, at personoplysningerne slettes.

Nyhedsbrev

Den registrerede kan til enhver tid trække sin samtykkeerklæring tilbage ved at afmelde sig direkte i nyhedsbrevet.
Dette gøres ved, at den registrerede trykker på afmeld-knappen i nyhedsbrevet.

Ret til indgivelse af klage til tilsynsmyndighed:

Hvis den registrerede ønsker at udøve sin ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden.

Link til Datatilsynets information om klage mulighed:

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Den registrerede kan indgive en klage til tilsynsmyndighed ved at kontakte tilsynsmyndigheden, i Danmark er
tilsynsmyndigheden datatilsynet. På datatilsynets hjemmeside, er det muligt at indgive en klage.

 

DATAANSVARLIGE

Dataansvarlig hos All Office:

Jørn Christoffersen

15. ÆNDRINGER I POLITIKKEN VEDRØRENDE BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Alle fremtidige ændringer i vores privatlivspolitik vil blive publiceret på dette websted. Du bør derfor løbende tjekke
vores politik for eventuelle nye bestemmelser eller ændringer.

Q

Kontakt os