Q

It & Kommunikation

 

All Office er en del af Comby A/S, som varetager driften af IT-afdelingen.

Gå til Combys hjemmeside →

 

Fakturahåndtering

I en moderne virksomhed er det i stigende grad nødvendigt med overblik og professionel håndtering af dokumenter

Det gælder ikke mindst i forbindelse med fakturahåndtering, der om noget kan påvirke relationen til kunder og samarbejdspartnere. Fakturaer kan i princippet sagtens håndteres manuelt og helt analogt, men i en travl hverdag, hvor både dokumenter og opgaver hober sig op, kan et automatiseret workflow være med til at sikre overblikket, uden at I skal gå på kompromis med hverken præcision eller kontrol.

Derudover giver elektronisk fakturahåndtering jer mulighed for at øge produktiviteten, ved at lade softwaret tage sig af de ukomplicerede standardopgaver og i stedet bruge ressourcerne der, hvor der er behov for dem.

Hos All Office er vi specialister inden for software til fakturahåndtering og har værktøjer, der kan hjælpe jeres virksomhed med at optimere workflowet. Det kan medvirke til at mindske risikoen for fejl, der i sidste ende kan komme til at koste virksomheden penge, sikre en mere strømlinet arbejdsproces, og reducere mængden af manuelt arbejde, der således kan frigives til andre opgaver. Derudover giver værktøjerne mulighed for at sikre jeres data på en måde, som de analoge systemer ikke kan.

Q

Kontakt os

Elektronisk Fakturahåndtering

En strømlinet proces

Fakturaer er noget de fleste firmaer håndterer i større eller mindre grad. Det kan være én af de mere ressourcekrævende opgaver og endda årsag til en hel del frustration hos medarbejderne. I en travl hverdag hvor bunkerne hober sig op, kan en faktura meget nemt blive overset eller helt forsvinde. Det kan ske for os alle. Udfordringen er, når det resulterer i ekstra udgifter for virksomheden og påvirker relationen til samarbejdspartnerne.

Fakturahåndtering er ét af mange områder på kontoret, hvor digitalisering kan gøre en mærkbar forskel (ligesom eksempelvis inden for print og arkivering). Hos All Office tilbyder vi elektronisk fakturahåndtering til alle slags virksomheder uanset størrelse og branche.

Med elektronisk fakturahåndtering mindsker I risikoen for ekstraregninger som følge af glemte betalinger og forsvundne fakturaer. I sikrer jer samtidig en mere strømlinet proces, når det kommer til indkøb og betaling, og reducerer mængden af manuelt arbejde omkring oprettelse og håndtering af fakturaer markant. Udover at give jer en nemmere hverdag og sikre den gode relation til jeres samarbejdspartnere, giver det jer samtidig mulighed for at øge produktiviteten og få tid til andre opgaver.

Hos All Office er vi specialister, når det kommer til softwareløsninger omhandlende både indgående og udgående forretningsdokumenter, og vi sikrer naturligvis at overgangen fra jeres nuværende løsning til vores elektroniske forløber let og elegant.

Automatiseret workflow

Få fuldt overblik over alle jeres fakturaer

Det automatiserede workflow omkring elektronisk fakturering har ingen betydning for, hvordan den enkelte faktura behandles sammenlignet med tidligere. Alle elektroniske fakturaer behandles med samme overvågenhed og præcision, som var det udført manuelt. I har altid fuld kontrol over hele processen, og kan både få det overordnede overblik og samtidig dykke helt ned og følge, hvor den enkelte faktura befinder sig i processen, og hvilken status den har.  Alle fakturaer kontrolleres derudover nøje, så snart de modtages, og takket være integrerede påmindelser sikres det, at alle fakturaer betales til tiden.

Risikoen for ekstra omkostninger som følge af oversete eller glemte regninger minimeres, da vores løsning sikrer, at ingen regninger forsvinder eller glemmes; hvad end I modtager jeres fakturaer som e-faktura, PDF-format i mails eller selv indscanner dem, så behandler workflowet det automatisk. Samtidig kan I administrere alle virksomhedens fakturaer, uanset om I sidder på kontoret eller er på farten, da I let kan tilgå disse på mobiltelefonen, internettet eller via mail.

Reduceret manuelt arbejde

Det automatiserede workflow håndterer alt fra matchning til kontering af fakturaer. Matchningen foretages mod alle indkøbsordrer, både på total- og linjeniveau, indgåede aftaler eller referencer angivet på den enkelte faktura. Skulle det derfor vise sig, at der for en faktura allerede forefindes en godkendt kontering, flyttes denne direkte til betaling i jeres økonomiregnskab.

Gennem en automatiseret proces er jeres virksomhed sikret en mere effektiv håndtering af alle modtagne fakturaer. Her vil størstedelen strømme lige igennem workflowet, mens kun en begrænset mængde vil afvige fra processen og dermed kræve manuel håndtering. Samlet set frigives der derved flere ressourcer i virksomheden, som i stedet kan anvendes på andre arbejdsopgaver.

Hos All Office er vi specialister i at skabe overblik over virksomhedens eksisterende løsninger og behov, og hjælper meget gerne med at implementere nye løsninger, der kan optimere workflowet hos jer.